Site Loader

Declaratie;VersiuneJ;VersiuneP. D;J;J D;J;J D ;J;J S;J;J S;J;J S;J;J Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent necesar generarii D – Declaraţie privind veniturile realizate din România. 5 feb. Urmeaza o alta intrebare dureroasa: cand trebuie sa platim impozitul pe profit? Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa.

Author: Kajind Vuramar
Country: Croatia
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 21 May 2012
Pages: 63
PDF File Size: 14.37 Mb
ePub File Size: 9.45 Mb
ISBN: 352-4-36654-354-5
Downloads: 99453
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mogal

Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Declaratiaa. Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Pentru stabilirea anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:.

Ultimele articole Sponsorizare declsratia non-profit – platitoare de impozit pe profit: Declararea veniturilor Neconcordanta in Declaratii: Completare corecta a formularelor Atentie!

Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. In ce conditii se depune D ? Aplicatie pentru prelucrarea asistata, validarea, listarea si obtinerea formatului electronic pentru declaratiile fiscale Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din valorificarea titlurilor de participare?

Din , Declaraţia unică de plată se depune online. Ce paşi trebuie urmaţi |

dedlaratia Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. Platile anticipate se declara in Formularul Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Deductibilitatea rezervei legale Ultimele articole Top 5 programe de facturare si contabilitate si avantajele pe care le includ Calcul corect impozit pe profit.

  FLUKE DTX 1800 USER MANUAL PDF

Cum si cand se restituie? dclaratia

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial. Mai multe articole despre formularul Urmeaza o alta intrebare dureroasa: Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

Caz practic privind plafonul de protocol deductibil Vanzare sub valoarea neamortizata. Completarea o vom face in ordine cronologica, iar informatiile inregistrate trebuie sa corespunda cu operatiunile fiscale si cu datele prezentate in declaratiile de impunere. eeclaratia

Acestea se refera la: Nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului 121 profit:. Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, particulare, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a decparatia si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Din 2019, Declaraţia unică de plată se depune online. Ce paşi trebuie urmaţi

Declaratai an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal. Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci?

Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

  EXTRON MTP T 15HD A PDF

Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului de asistenta.

Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul. Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: La stabilirea declzratia fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale.

Ti-a placut acest articol? Da Like, Printeaza sau trimite pe Email! Iata ce taxe si impozite trebuie platite! Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – evitarea dublei impuneri. Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Reguli aplicabile declaratiaa contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal.

Cum va proceda fundatia? In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.

C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Impozitarea aanaf din dividende in anul Profit reinvestit societate care are alta perioada de raportare Obligatii de plata si declarative in cazul in care arendatorul este nerezident Declaratii fiscale Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice decoaratia a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML declratia, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Cum procedam in ce priveste deductibilitatea provizionului?