Site Loader

DSC SONY DSC These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications. All you have to do is choose the CIEL product you are interested. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la Data-contabila-vs-data-factura-data-document ยท Declaratia noiembrie

Author: Gardasida Faujar
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 7 November 2007
Pages: 408
PDF File Size: 11.31 Mb
ePub File Size: 20.50 Mb
ISBN: 161-2-71559-485-1
Downloads: 49658
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nijar

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul. Ruleaza sub Windows toate variantele Inclusiv Windows Puteti edita si vizualiza tabele DBF.

Aplicatia a fost descracare in si se afla in anul 12 de functionare.

Recomandari din diverse alte domenii: In special realizam si implementam programe financiar contabile din gama ERP. La Cizmaria Informatica 1 2 Citeste mai multe despre FoxPro – sau “Cizmaria deeclaratia 2” 3 Angajam programator – sau Cizmaria informatica 3 4 Cu cotu’ pe tastatura – cizmaria informatica 4. Usor de exploatat 13 ani de experienta in domeniu Programul pentru verificarea si generarea declaratiei statistice intrastat in format XML cu NC8 ver. Intrastat, Postcalcul, Bilant 1.

  BGI 810-3 PDF

Homecont-IntrastatPostcalcul

Functiile de baza sunt: Pamflete si Lucruri care NU intereseaza pe nimeni 1 Divertisment: Descrierea catorva hoteluri din Turcia Descrierea catorva hoteluri din Turcia Vacanta: Sau cum sa nu faci aplicatii informatice tampite Cu cotu’ pe tastatura in format PDF De la colegi Locuri inguste in viata.

Postcalcul – productie, servicii Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la sfarsitul lunii financiare.

Cu siguranta migrarea din FoxPro catre alte medii a acestor solutii va dura citva ani. In varianta cu plata numarul de firme este Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta cu plata. Aplicatia de postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar.

De ce a stopat Microsoft dezvoltarea FoxPro? Portofoliu lucrari Intrastat Postcalcul HomeCont6. Vescarcare spre Turcia prin Bulgaria: Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective.

Puteti face o descriere pe scurt pe e-mail a problemelor sau a cerintelor pe care firma dvs. Se pot crea indecsi de ordonare.

Intrastat 2019

Despre Visual Foxpro Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2. Vezi detalii program Homecont 6. Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2.

  GAGUT THEOREM PDF

Plimbare cu barca cu motor la Eforie Nord din portul Belona in perioada iunie-septembrie Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara. Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii.

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi sau modificarea celor existente. Intrastat Aplicatia intrastat pentru validarea declaratiei statistice intrastat.

Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul boutique: Toate programele informatice realizate sunt pe baza de comanda. Vezi lista proiectelor din SUA listate pe www.