Site Loader

Download Prirucnik Za Diverzanta Search. Home · Prirucnik Za Diverzanta. Prirucnik Za Diverzanta. October 10, | Author: Olga Ivanovna | Category: N/ . PRIRUČNIK-ZA-DIVERZANTA. Home · PRIRUČNIK-ZA-DIVERZANTA. vatru gasi sebe spasi Author: Markus Matik. 23 downloads Views 6MB Size. Report. diverzantski prirucnik pdf to excel. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, am. Looking for diverzantski prirucnik pdf to excel. Will be grateful for any help!.

Author: Jujar Mojora
Country: Mayotte
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 15 February 2005
Pages: 459
PDF File Size: 20.75 Mb
ePub File Size: 8.63 Mb
ISBN: 724-1-76017-449-1
Downloads: 31994
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajilkree

Spoj je zaliven i izolacionom masom. Eksplozivna punjenja postavljaju se na trasformatore neposredno uz cev za dovod ulja. Dimenzije elemenata u tabeli date su u cm. Kada nema pantocid-tableta, treba izraditi hlorni koncentrat. diverxantski

Priprema se tako da joj se delovi razdvoje i umesto leka nakapa inicijator. Ima ih jednodelnih i dvodelnih. Pogodan je za obavljanje diverzantskih zadataka na bliskom odstojanju. Organizuju se i izvode za sve vreme rata, svuda gde ima neprijateljevih jedinica, sredstava i objekata, na P Z T i zahvatu fronta.

U gnezdo za punjenje stavlja se kontakt za punjenje dozimetra.

Sagoreva brzinom 1 cm za 1—1,5 s. Antimagnetna mina T M A – 3 si. Ukoliko je napon manji od 8,2 volta treba ga dopuniti.

Prirucnik Za Diverzanta – Free Download PDF

Chapter 1 of Download ‘ Information Theory: Lisaji predstavljaju izuzetan tip vegetacije. Unutar sanduka nalaze se: Transitional justice in focus Prolaz, tad a u nivou, p reko pruge u Ulici Z avrtnica sp aja donekle u cjelinu in d u strijsk u zonu s o b je stra n e p ruge K anal i Zavrtnicup a je u tom sm islu odvojenost T m ja i Donjeg grada m anja na Z avrtnici nego zapadno p re m a Savskoj cesti.

  ELEKTRONIKA FUZETEK PDF

Pakuje se u kutije, po 10 komada. Mina se aktivira nailaskom tenka vozila na bilo koji deo poklopca. Odnos rada na predaji i prijemu je 1: S divsrzantski na TT karakteristike: U sanduku se nalazi: The bright lightproof dart. Na kutijama se ispisuje: Baterije staviti tako da plus pol bude napred. Pri aktiviranju na nagaz sila dejstvuje vertikalno. Dvogled koriste jedinice sva tri vida OS. Provetravanje — — — — — — — — 5.

Vek upotrebe iznosi dve godine. Koristi isto izbacno osnovno punjenje. Od ukupno rodova sa 3. Aktivira se na otpust i potez. Opere se i ocedi, a zatim se osoli spolja i iznutra. U jednu kutiju pakuje se 10 upa- Sl.

Jaka krvarenja mogu se zaustavljati stezanjem poveskom. Join facebook to connect with diverzantski prirucnik torosyan and others you may know. The last part of the report deals with the irregularities in the prosecution of war crimes in Serbia, i. Novi kristali stavljaju se prirufnik da kristal br. Er doctors prircnik in ms david lindley petite komputer di malang woodbine racetrack grandstand seating configurar. Bilje se stavlja u slojevima. Tablete su pakovane u fiole po 20 kom.

  AMCP 706 201 PDF

DIVERZANTSKI PRIRUCNIK PDF

Smrznuti delovi su hladni, bledi, tvrdi i neosetljivi. Ukoliko nit nije na nuli, punjenje se ponavlja. Napomena U nedostatku formacijskih sredstava mogu se koristiti improvizovana pod uslovom da nisu slabija i manje otporna od formacijskih. Razmera karte — — — diverzangski 3. One mogu da budu i delo pojedinaca.

Osvetljavanje — — — — — — — — Strana 6. Sa periskopom se mere daljine i horizontalni uglovi.

PRIRUČNIK ZA DIVERZANTA

Ceo krug prema toj podeli ima 6. Izrada filtera sa tkaninom i ugljem sl. Na dizalicama su najosetljiviji motorni agregati i grane kranova. Rosu treba sakupljati pre izlaska sunca, jer kasnije brzo ispari. Vreme armiranja iznosi 1 ili 4 min.

Dugog je veka trajanja. The following part of the report contains an overview of the trials in which the HLC monitored the main hearing.