Site Loader

Republikës së Shqipërisë, të neneve 26 dhe 31 të ligjit nr. , datë , datë , .. nxënësit dhe të fletores së punës, të shënuara me shifra dhe me .. Kodi i Etikës së Mësuesit në arsimin parauniversitar. Republikës së Shqipërisë”, si dhe pezullimin e zbatimit të ligjit nr. 64/ “Për pushtetet , datë , “Kodi i Punës i Republikës së Shqipërisë”, të , “Për mbrojtjen e të drejtave të fëmijës”, të pikës 2 të. Kodi Civil i Republikës së Shqipërisë. – Tiranë: .. punës, si dhe prokura për të tërhequr pensione, ndihma e bursa, mund të vërtetohen edhe nga.

Author: Sagrel Tesida
Country: Anguilla
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 2 February 2008
Pages: 271
PDF File Size: 5.53 Mb
ePub File Size: 7.9 Mb
ISBN: 883-8-22802-768-9
Downloads: 82627
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajilabar

Treasury Transaction is a service provided by AIS for ensuring information, transparency, and civic monitoring and accountability. Such service enables taxpayers to sjqiperise how their tax money is spent by their government and public institutions.

The information provided by AIS through its two portals, Spending Data Albania and Open Data Albania, contains all details about every payment, and treasury transaction carried out by the budgetary institutions in the country starting from January The data are updated on weekly basis, and are accessible, usable, and reusable by all those interested.

  IMPOSCAR MANUAL PDF

For more detailed information on Treasury Transactionsplease contact us at info ais. Analyzing the records offered by this well-structured database, you may understand and monitor the following”:. Treasury Financial Transactions for – Mbitransaksione te regjistruara Treasury Branch: Doganave Aparati Drejt. Azilkerkuesve Babrru Q. Ceremonial Reparti inspektimit shpetim miniera Reparti nr. Mbrojtjes Deshmitareve Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Berat Sh. Ujesjelles-Kanalizime Bulqize Sh. Ujesjelles-Kanalizime Delvine Sh. Ujesjelles-Kanalizime Devoll Sh. Ujesjelles-Kanalizime Diber Sh. Ujesjelles-Kanalizime Divjake Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Durres Sh. Ujesjelles-Kanalizime Elbasan Fshat Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Erseke Sh. Ujesjelles-Kanalizime Fier Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Fushe Kruje Sh. Ujesjelles-Kanalizime Gjirokaster Fshat Sh. Ujesjelles-Kanalizime Gramsh Sh. Ujesjelles-Kanalizime Has Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Kavaje Sh. Ujesjelles-Kanalizime Kelcyre Sh. Ujesjelles-Kanalizime Korce Fshat Sh.

Account Suspended

Ujesjelles-Kanalizime Korce Qytet Sh. Ujesjelles-Kanalizime Kraste Sh. Reoublikes Kucove Sh. Ujesjelles-Kanalizime Kukes Sh. Ujesjelles-Kanalizime Kurbin Sh. Ujesjelles-Kanalizime Lezhe Sh. Ujesjelles-Kanalizime Libohove Sh. Ujesjelles-Kanalizime Librazhd Sh. Ujesjelles-Kanalizime Lushnje Fshat Sh.

KODI I PUNES

Ujesjelles-Kanalizime Lushnje Qytet Sh. Ujesjelles-Kanalizime Malesi e Madhe Sh. Ujesjelles-Kanalizime Mallakaster Sh. Ujesjelles-Kanalizime Novosele Sh. Ujesjelles-Kanalizime Orikum Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Patos Sh. Ujesjelles-Kanalizime Peqin Sh. Ujesjelles-Kanalizime Permet Sh. Ujesjelles-Kanalizime Pogradec Sh. Ujesjelles-Kanalizime Polican Sh. Ujesjelles-Kanalizime Rreshen Sh. Ujesjelles-Kanalizime Rrogozhine Sh. republkkes

Ujesjelles-Kanalizime Rubik Sh. Ujesjelles-Kanalizime Sarande Sh. Ujesjelles-Kanalizime Selenice Sh. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat Sh.

  BAIXAR CONTOS NEGREIROS DE MARCELINO FREIRE PDF

Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Qytet Sh. Ujesjelles-Kanalizime Skrapar Sh. Ujesjelles-Kanalizime Shqipfrise Sh.

Ujesjelles-Kanalizime Tirane Sh. Ujesjelles-Kanalizime Tropoje Sh. Ujesjelles-Kanalizime Ura-Vajgurore Sh. Malesi e Madhe Sp. Xhuvani”, Elbasan Universiteti “I. Select 0 – 2 mln 2 – 5 mln 5 – mln Me shume. Analyzing the records offered by this well-structured database, you may understand and monitor the following”: How much money did a specific company receive from a specific institution in a period of time?

How much money each institute spent?

How much money was spent in short period of times? Tirane All All , Tran telefon,kodi ,fat mars Q. A TiraneQen. A Tirane 2, Qen. Tran pension ushqimor lp 1. Tran energji nr h shkurt -maj Q. A Tirane Qen. Tran posta maj Q. Tran sh interneti f 4. Trantel tel qershor 12 Q. Tran karburant aut Tran p kembimi aut KH TiraneQen. Tran shtypshkrime up Tran p kembimi up Tran p kembimi up 4. Tran sh up Tran mat up Tran v gjyqi v Tran dieta lp 1. Tran posta korrik 12 Q. Tirane 1, Qen.